Dikke Innemende Ronkende Kater

Klik op een foto om naar de betreffende pagina te gaan:

4.5 maandjes oud

Mijn eerste week hier. Ik doe stoer en heb het eigenlijk wel naar mijn zin. Ik ben al een hele knul hoor, al bijna net zo groot als mijn tantes Gizmo en Paper. Maar die laat ik nog een beetje met rust, want ze blazen alleen maar naar me. Ik kijk gewoon een beetje de kat uit de boom (hahaha, grapje), ontdek het huis en speel met mijn mensen.

Bijna vijf maanden alweer

Mijn ware aard komt boven en ik vind het geweldig om benen en armen aan te vallen. Natuurlijk allemaal spelenderwijs, maar stiekem ken ik mijn grenzen nog niet zo en dan flippen mijn mensen steeds als ze gaan bloeden. Watjes... Trouwens, ik heb al uitgevonden hoe ik de tuin uitkan. Maar dat schijnt niet te mogen!

Lang zal ik leven

Want ik ben alweer één jaar geworden. Of zoiets. Want niemand heeft bijgehouden wanneer ik nou echt geboren ben. Maar mijn mensen houden het op ongeveer nu een jaar geleden. Ze noemen me dikkop, maar dat valt toch wel mee? Voor mijn verjaardag wil ik eten en slapen, okeej?

Één tot twee jaar

Ik heb ze helemaal om mijn pootjes gedraaid, die mensen van me. Ze moeten me duur voer geven, want ik heb afgelopen jaar twee keer blaasgruis gehad. De eerste keer wel heel erg. Maar ik ben nu wel weer een 'lean and mean god'. En met mijn afgetrainde lichaam ga ik voor geen buurtkat aan de kant. Op die ene kleine diva na dan. Vrouwen... pf...

Twee tot drie jaar

Onze theemuts is een beetje gekalmeerd in het afgelopen jaar. Hij is een stuk gezeglijker geworden en gaat te pas en te onpas naar buiten. Hier kan hij veel energie kwijt en hij heeft zelfs een vriendje in de straat opgeduikeld. Zou hij dan nu een beetje volwassen zijn geworden? Hij pikt in ieder geval nog steeds graag Artans kussen in ;-)

Drie tot vier jaar

Wat ik afgelopen jaar te verduren heb gehad... een pup! Ik vond het in het begin niet zo tof, dat kleine keffertje. Maar ze kreeg een eigen mand die ik inpalmde, ook al wil ze soms erbij liggen. Dat duld ik dan maar, net zoals wanneer ze boven op me springt. Uit liefde. Jaja.
Maar ik ben helemaal gesetteld hoor, eindelijk volwassen. Ik luier veel in en rondom het huis, jaag af en toe de voliere vogels de stuipen op t lijf en verder... sja, eet ik :-) Ze zeggen, dat ik een paar honderd gram te zwaar ben. Sssht.

Vier tot vijf jaar

"Het is mijn verjaardag en mijn mensen versieren dan het huis voor mij. Een boom met allemaal slingers en ballen, sliertjes overal, bewegende kaarsvlammetjes en glitterballen op schalen. Als ik dan op een lampje wil gaan kauwen, begint Sui me te volgen, dus die is vast jaloers."

Jahoor, ons Dirkske is onze Dirk geworden. De baas van de buurt en een rustige vent rondom huis.